Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sammanfattning föräldramöte
2019-09-26 21:01
Det var väldigt kul att se att så många av er föräldrar var med på föräldramötet. Här kommer en liten sammanfattning av det vi gick igenom.

Seriespel
I år har vi efter många diskussioner valt att lägga oss i en B2 serie. B är en serie för spelare födda 06 och yngre men det naturliga i B2 är att spelarna är födda 07. För spelare födda 08 som känner att spel i B2 kommer bli för tufft kommer vi erbjuda matcher i C2. Det viktigaste är att alla känner att man får spela match där det känns bra! Vi hoppas verkligen alla spelare kämpar på och att ingen slutar. I dagsläget är vi 17 aktiva spelare. Matchdagar är söndagar och speltid är 3x15 min. Kallelse till match kommer även i år ske via Sportadmin, det är viktigt att ni fyller i om ert barn ska vara med eller inte.

Försäljning och bemanning
Trissbolag och Toa- och hushållspapper kommer att säljas under hösten, dessa pengar går direkt tillbaka till ungdomslagen som gör det möjligt att åka på cuper. Susanne Bender tar åter på sig ansvaret att ta fram bemanningslistor för kiosk vid A-lagsmatcher och allmänhetens åkning samt våra egna hemmamatcher. Kan man inte den tid som tilldelas ansvarar man själv för att byta tid.   

Träningstider
Tisdagar kl. 18:50-19:50, torsdagar 16:30-17:30 samt fredagar 16:00. Vi kommer lägga in fys innan träningen på tisdagar och efter träningen på torsdagar. Tid för detta kommer läggas in i kalendern. Prenumerera gärna på kalendern, då får ni kalendern i er mobil och den uppdateras när vi gör ändringar av träningstider eller matchtider. Ovanstående träningstider gäller fram till december. Alla ska vara klara och ombytta 10 min innan träningen börjar, detta är viktigt då vi går igenom träningen i omklädningsrummet innan. Meddela alltid via SMS-gruppen om ert barn inte ska träna eller kommer sent. 

Tyvärr har varken Roberto eller Emanuel möjlighet att närvara på torsdagsträningarna samtidigt som Pontus inte längre har möjlighet att hjälpa oss. Vi kommer dock lösa torsdagsträningarna med hjälp av Per Bergkvist som hjälper Jonas. 

Cuper
Vi har preliminärbokat en cup i Mariestad, Waterside cup, som ligger i mitten av mars. Detta är en tvådagars cup där spelare och ledare sover över och ni föräldrar har möjlighet att åka över dagen.

Bemötande 
Vi ledare har fått till oss och även själva uppmärksammat att bemötandet mellan spelarna inte alltid är den bästa. Detta är något som vi ser allvarligt på och kommer arbeta aktivt med i år. Vi har tagit fram förhållningsregler som vi önskar att ni föräldrar går igenom med er barn. Dessutom kommer vi föra individuella spelarmöte med samtliga spelare och gå igenom våra gemensamma förhållningsregler. För att ytterligare stärka detta gemensamma arbete önskar vi att både ni föräldrar och era barn skriver under dessa kontrakt. För er som inte var på plats under mötet så finns kontrakt hos oss ledare. 

Vi hoppas på en rolig säsong med ett gott samarbete med alla er föräldrar! Är det något ni undrar över lyft gärna detta med oss ledare. 

/Ledarna