SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sammanfattning föräldramöte
2018-10-09 22:13
Det kändes riktigt bra att så många av er föräldrar var med på föräldramötet. Här kommer en liten sammanfattning av vad som sades och bestämdes. Dessvärre glömde vi några punkter.

Försäljning och bemanning
Caroline Hultgård tog på sig ansvaret för att samordna försäljning av Trissbolag och Toa- och hushållspapper. Susanne Bender och Anki Larsson tog på sig ansvaret att ta fram bemanningslistor för kiosk vid A-lagsmatcher och allmänhetens åkning samt våra egna poolspel. Föräldrar bemannar poolspel endast för den egna åldersgruppen.

Träningstider
Tisdagar och torsdagar ska ses som lite mer ”obligatoriska”, men ju fler som även vill vara med på fredagarna desto bättre. Tränarnas ambition är att vara på plats 60 min innan vi går på is på tisdagar och torsdagar, på fredagarna blir det dock lite snävare. Kortare fys genomförs efter tisdags- och torsdagsträningarna. Alla ska vara klara och ombytta 10 min innan träningen börjar. Meddela alltid via SMS gruppen om ert barn inte ska träna eller kommer sent.

Poolspel
Vi är anmälda till två olika poolspel, dvs för spelare födda 08 och spelare födda 07. Det är precis så många 08:or i gruppen som vi behöver för att åka på poolspel men det är för få 07:or för att klara av de poolspelen. Därför kommer vi sätta upp lappar där vi vill att ni markerar vilka poolspel ert barn kan vara med på. Antalet 08:or som tas med beror på antalet anmälda 07:or. Observera att det finns två lappar; en för 08:or och en för 07:or. På den för 07:or kan även 08:or markera sitt intresse. Vidare ställde vi frågan om vi ska flytta poolspelet som idag är inplanerat 29/12, återkommer när vi vet vilka alternativ vi har att välja mellan.

Cuper
Det finns två cuper som kan vara intressanta för våra spelare. 2-3/3 i Mariestad för 08:or och en 9-10/3 i Kristinehamn för 07:or. Vi vill att ni föräldrar tar ställning angående om ni tycker att det är en bra idé att åka på två cuper. Vi ledare ska kontrollera med klubben om det är ok att åka på cuper som sträcker sig över 2 dagar.

Tacklingar
Vid poolspelen för 07:or är det tillåtet att tacklas. Vi har och kommer att fortsätta prata med killarna om vad som gäller med tacklingar. På träning får de tacklas under förutsättning att de har båda händerna på klubban och att klubban är i isen. Så kallade ”open ice”-tacklingar är inte tillåtna. Vi trycker på att man tacklas för att vinna pucken, inte för att skada motståndaren.

Namn på tröjor
Denna säsong kommer alla få sitt eget nummer. Spelarna i de äldre lagen har även namn på sina tröjor. Om även våra spelare vill ha namn på tröjan, så får vi betala det själva. Troligtvis hamnar kostnaden runt 150 kr. Vi kommer skicka ut en förfrågan till er om vi vill ha namn eller inte.