SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till B1/U14 (födda 07-08) hemsida!

Här kan du finna all information om THF 07/08.

Bemanningsschema för höstens hemmamatcher
2020-10-19 09:44
Här kommer bemanningsschema för höstens hemmamatcher. 

På klubbens startsida ligger ny uppdaterad information om vad som gäller med tanke på Covid-19. Läs den. Där står vad som gäller för kiosk och matchvärd. Spelare 25/10 Hemma: Falköping 8/11 Hemma: Töreboda 15/11 Hemma: Skövde röd 13/12 Hemma: Tibro
Albin        
Alfred        
Simon        
Isak Kiosk Matchvärd Kiosk Matchvärd
Hannes sek Matchvärd sek Matchvärd
Oscar H sek Matchvärd sek Kiosk
Pontus sek Matchvärd sek Kiosk
Truls sek Kiosk sek Matchvärd
Vilgoth sek Kiosk sek Matchvärd
Fabian Matchvärd sek Kiosk sek
Wilgot W Matchvärd sek Matchvärd sek
Ville Matchvärd sek Matchvärd sek
Oscar R Kiosk sek Matchvärd sek
Max Matchvärd sek Matchvärd sekCupen 14 - 15/3 och säsongen 20/21
2020-02-09 11:43
Waterside cup
Helgen den 14 - 15/3 avslutar vi säsongen med cupen Waterside cup i Mariestad. Kostnaden för varje spelare är inte bestämd än eftersom den beror på hur mycket pengar pappersförsäljningen genererar. Spelare och ledare bor på hotell i flerbäddsrum och vi räknar med vi ledare klarar att ta hand om alla spelare där. Frukost, lunch, mellanmål och kvällsmat ingår i anmälningsavgiften. Vi återkommer med tid för samling och kostnad senare.

Spelschema, 14/3
10:10 Hanhals IF - Tidaholm HF
15:45 Tidaholm HF - Härryda HC
20:15 Tidaholm HF - Ludvika Hockey.

Speltider för söndagen beror på hur det går på lördagens matcher.

Nästa säsong
Vi vill att ni via smsgruppen/supertext meddelar om ert barn vill vara med även nästa säsong. Vi förstår att det kan vara svårt att veta men vi behöver skapa oss en överblick inför kommande säsong. Tacksam för om ni svarar senast 18/2.
Sammanfattning föräldramöte
2019-09-26 21:01
Det var väldigt kul att se att så många av er föräldrar var med på föräldramötet. Här kommer en liten sammanfattning av det vi gick igenom.

Seriespel
I år har vi efter många diskussioner valt att lägga oss i en B2 serie. B är en serie för spelare födda 06 och yngre men det naturliga i B2 är att spelarna är födda 07. För spelare födda 08 som känner att spel i B2 kommer bli för tufft kommer vi erbjuda matcher i C2. Det viktigaste är att alla känner att man får spela match där det känns bra! Vi hoppas verkligen alla spelare kämpar på och att ingen slutar. I dagsläget är vi 17 aktiva spelare. Matchdagar är söndagar och speltid är 3x15 min. Kallelse till match kommer även i år ske via Sportadmin, det är viktigt att ni fyller i om ert barn ska vara med eller inte.

Försäljning och bemanning
Trissbolag och Toa- och hushållspapper kommer att säljas under hösten, dessa pengar går direkt tillbaka till ungdomslagen som gör det möjligt att åka på cuper. Susanne Bender tar åter på sig ansvaret att ta fram bemanningslistor för kiosk vid A-lagsmatcher och allmänhetens åkning samt våra egna hemmamatcher. Kan man inte den tid som tilldelas ansvarar man själv för att byta tid.   

Träningstider
Tisdagar kl. 18:50-19:50, torsdagar 16:30-17:30 samt fredagar 16:00. Vi kommer lägga in fys innan träningen på tisdagar och efter träningen på torsdagar. Tid för detta kommer läggas in i kalendern. Prenumerera gärna på kalendern, då får ni kalendern i er mobil och den uppdateras när vi gör ändringar av träningstider eller matchtider. Ovanstående träningstider gäller fram till december. Alla ska vara klara och ombytta 10 min innan träningen börjar, detta är viktigt då vi går igenom träningen i omklädningsrummet innan. Meddela alltid via SMS-gruppen om ert barn inte ska träna eller kommer sent. 

Tyvärr har varken Roberto eller Emanuel möjlighet att närvara på torsdagsträningarna samtidigt som Pontus inte längre har möjlighet att hjälpa oss. Vi kommer dock lösa torsdagsträningarna med hjälp av Per Bergkvist som hjälper Jonas. 

Cuper
Vi har preliminärbokat en cup i Mariestad, Waterside cup, som ligger i mitten av mars. Detta är en tvådagars cup där spelare och ledare sover över och ni föräldrar har möjlighet att åka över dagen.

Bemötande 
Vi ledare har fått till oss och även själva uppmärksammat att bemötandet mellan spelarna inte alltid är den bästa. Detta är något som vi ser allvarligt på och kommer arbeta aktivt med i år. Vi har tagit fram förhållningsregler som vi önskar att ni föräldrar går igenom med er barn. Dessutom kommer vi föra individuella spelarmöte med samtliga spelare och gå igenom våra gemensamma förhållningsregler. För att ytterligare stärka detta gemensamma arbete önskar vi att både ni föräldrar och era barn skriver under dessa kontrakt. För er som inte var på plats under mötet så finns kontrakt hos oss ledare. 

Vi hoppas på en rolig säsong med ett gott samarbete med alla er föräldrar! Är det något ni undrar över lyft gärna detta med oss ledare. 

/Ledarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Tidaholms Hockey Förening, 17/06 14:52 
Tidaholms Hockey Förening, 13/06 16:21 
Tidaholms Hockey Förening, 01/06 17:14 
Tidaholms Hockey Förening, 16/05 19:13