SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Tidaholm HF!
Stötta THF - bli stödmedlem.
Vill du stödja och bli medlem i vår förening? Klicka då här! Som stödmedlem betalar du 250 kr vilket blir ett viktigt bidrag till vår verksamhet!
 
Följ våra sociala medier:
Instagram - @tidaholmhockeyforening
Facebook - Tidaholm Hockey
Twitter - @tidaholmhockey
 
VILL DU SE ISSCHEMAT OCH TIDER !
KLICKA PÅ FLIKEN I ÖVERKANT "Isschema"PÅ HEMSIDAN, ÖPPNA (INTE SPARA) SEDAN LÄNKEN TILL DEN KALENDERFÖRFRÅGAN "Resurs" SOM KOMMER UPP. DÅ LÄGGER SIG KOMMUNENS Rbok-KALENDER I DIN KALENDER.
Kallelse till årsmöte
2023-04-24 19:01

Härmed kallas medlemmar i Tidaholms Hockeyförening till årsmöte lördagen den 13 maj 2023. Årsmötet startar kl.15.00 på Ekeberg.
 
För den medlem som i förväg vill ta del av dagordning, verksamhetsberättelse, ekonomisk rapport så finns dessa tillgängliga hos Catrine Jannerstedt-Rehn from 8/5. Skicka i så fall ett mail till, catrin.rehn@outlook.com.

Ny omgång för TRISSbolaget!
2023-04-11 21:12
Plötsligt händer det...

Stötta Tidaholm Hockey genom att köpa en andel i vårt TRISS-bolag!

  • 1:a vinsten varje dragning är 100 trisslotter!
  • Varje andel kostar 200 kr (18-årsgräns)
  • Det är 5 dragningar (den 28:de maj-sept)
  • 20 vinnare dras varje månad!
  • Kontakta någon i THF för att köpa en andel!

Antal utlottade triss-lotter per månad baseras på antal sålda andelar.

  • Dragningslistan redovisas på vår hemsida: tidaholmhf.se Du tilldelas ett andelsnummer som listas på hemsidan. Vinster som ej är uthämtade efter 6 veckor tillfaller lotteriet.
  • Lotteriföreståndare: Susanne Lundgren, 070-2219231.

För säljare

  • Redovisning av sålda andelar lämnas till Matöppet senast 30 april 
  • Under dokument på hemsidan finns mer info och teckningslistor 
  • Inbetalning till BG 5026-5016 senast den 30 april
 
 
Mot säsongen 23/24
2023-04-02 14:23

Först vill styrelsen rikta ett stort tack till alla er ledare, föräldrar, spelare mfl  som genom en härligt engagemang framgångsrikt genomfört denna säsong! 


Nu blickar vi framåt mot säsongen 23/24 – en säsong som blir lite annorlunda då vi ska samverka med Falköping på ungdomssidan, vi ser med tillförsikt fram mot samarbetet vilket kommer att innebära full aktivitet och många ungdomar i hallen. Just nu pågår planering för att detta ska bli så bra som möjligt för alla inblandade.

 
Det pågår även arbete med att fortsätta utveckla vår A-lagsverksamhet – vi har idag en bred stomme av egna produkter och ytterligare ett antal spelare som är på väg in i truppen vilket gör att det ser lovande ut inför kommande säsong. Följ lagbygget under våren på våra sociala medier! Målet är även att vi ska kunna bedriva en juniorverksamhet med lag i J18 och J20.


Vi har under senaste säsongerna märkt att vi har för tunn organisation för den verksamhet vi bedriver, väldigt mycket arbete har lagts på styrelsen och några få andra. Det innebär att vi har svårt att växa samt att utveckla föreningen. Det har därför påbörjats ett arbete med att stärka organisationen och ett steg är att bilda tydliga arbetsgrupper. Planen är att vi ska skapa/utveckla ett antal arbetsgrupper (Se nedan) men för att detta ska fungera behöver vi hjälp – skulle du kunna tänka dig att ställa upp i någon av dessa grupper så tveka inte att kontakta oss - Tillsammans kan vi göra detta bra! 

 

Föreningens årsmöte kommer att hållas den 13/5 då organisationsfrågan kommer att diskuteras ytterligare. Separat kallelse kommer!

 

Om man kan tänkas sig hjälpa till med något, eller om man funderar över något – stort som smått så kontakta,

 

Daniel Siljehult – siljehult@me.com 070-4920821 eller någon annan i sytrelsen!


Arbetsgrupper

 

Ekonomigrupp – ansvar för föreningens övergripande ekonomi (Utbetalningar, bofkföring, kontanthantering etc)


Intäkts- och arrangemangsgrupp – ansvar för att skapa och behålla intäkter till föreningen (Sponsorer, arrangemang, försäljning, lotter mm)

 

Sportgrupp med ansvar för föreningens junior och A-lagsverksamhet

 

Ungdomsgrupp med ansvar för föreningens ungdomsverksamhet 


Kioskansvariga


Samarbetsgrupp (Ansvarar initialt för samarbetet med Falköping)
 

Nyheter från våra lag
Tre Kronors Hockeyskola (födda 15-16-17), 17/11 13:03 
Tre Kronors Hockeyskola (födda 15-16-17), 09/06 11:15