SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Tidaholm HF!
Stötta THF - bli stödmedlem.
Vill du stödja och bli medlem i vår förening? Klicka då här! Som stödmedlem betalar du 250 kr vilket blir ett viktigt bidrag till vår verksamhet!
 
Följ våra sociala medier:
Instagram - @tidaholmhockeyforening
Facebook - Tidaholm Hockey
Twitter - @tidaholmhockey
 
VILL DU SE ISSCHEMAT OCH TIDER !
KLICKA PÅ FLIKEN I ÖVERKANT "Isschema"PÅ HEMSIDAN, ÖPPNA (INTE SPARA) SEDAN LÄNKEN TILL DEN KALENDERFÖRFRÅGAN "Resurs" SOM KOMMER UPP. DÅ LÄGGER SIG KOMMUNENS Rbok-KALENDER I DIN KALENDER.
Nytt startdatum för Hockeyskolan 8 oktober!
2022-09-27 16:03

"Dä ordnar sig mä skridskorna bara vi får is"... var det någon som sa en gång...  

 

Arbetet med att färdigställa renoveringen och förbereda is i ishallen dröjer till nästa vecka så vi får skjuta på starten av vår verksamhet, så även hockeyskolan. Nytt startdatum blir lördagen den 8 oktober kl: 11.00. 

Är man ny och behöver låna utrustning så bör man vara där minst en halvtimma innan. Man kan anmäla sitt barn via denna länk: 

https://trekronorshockeyskola.se/register/784

 

Har man inte åkt skridskor innan så rekommenterar vi att man startar i SKRIDSKOSKOLAN som också startar 8 oktober kl: 10.00. 

Skridskoskolan är kostnadsfri och här har man möjlighet att låna skridskor och hjälm. Behöver man det så kommer man en halvtimma tidigare. Föräldrar är välkomna att vara med  på isen (med skridskor och hjälm). 

 

Hör av er via sms till Anna Ider om ni har frågor! 0739-700080.

 

Välkomna till THF!

Köp och Sälj
2022-09-05 17:09

Vi får många frågor om den bytardag som under tidigare år arrangerades av föreningen. Den har under pandemiåren inte arrangerats  och i stället skapades en grupp på Facebook, "Köp och Sälj Tidaholms Hockeyförening" där man kan sälja/köpa begagnad utrustning.

 

Föreningen har inte för avsikt att ordna någon bytardag denna säsong men försöker hitta någon bra lösning framöver. Styrelsen tar tacksamt emot förslag och ideer på hur vi kan bli bättre på att förmedla begagnad utrustning!

Ny säsong!
2022-08-28 16:15

Sommaren närmar sig slutet och vi går mot en ny härlig säsong i ishallen! Som kanske alla känner till så pågår en renovering av hallen vilket kommer att påverka oss i början på säsongen. Som det ser ut nu så kommer vi att få tillgång till isen runt den 1:a oktober. Vi återkommer så snart vi vet mer exakta tider! Vi håller alla ledare uppdaterade om vilka tider som gäller framöver!

 

Vi återkommer även med tider för utprovning av profilkläder och föräldrainformation. 

 

Välkommen till en ny säsong!

Nyheter från våra lag
Tre Kronors Hockeyskola (födda 15-16-17), 27/09 16:34 
Tre Kronors Hockeyskola (födda 15-16-17), 09/06 11:15